Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 337 a 356 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Facile gas chromatography-tandem mass spectrometry stable isotope dilution method for the quantification of sesquiterpenes in grape Duhamel, N.; Slaghenaufi, D.; Pilkington, L.I.; Herbst-Johnstone, M.; Larcher, R.; Barker, D.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2008 A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2017 Fast analysis of quaternary ammonium pesticides in food and beverages using cation-exchange chromatography coupled with isotope-dilution high-resolution mass spectrometry Nardin, T.; Barnaba, C.; Abballe, F.; Trenti, G.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Fast GC-MS/MS method for volatile flavour compounds analysis in oenological products: a promising tool to support the technological choices Paolini, M.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1984 Fattori di qualità dei vini bianchi giovani: influenza dell'azoto assimilabile dei mosti e dei componenti aromatici dei vini Margheri, G.; Versini, G.; Gianotti, L.; Pellegrini, R. Articolo in rivista
15-feb-2023 Fatty acid and multi-isotopic analysis (C, H, N, O) as a tool to differentiate and valorise the djebel lamb from the mountainous region of Tunisia Smeti, S.; Camin, F.; Bontempo, L.; Tibaoui, S.; Yagoubi, Y.; Pianezze, S.; Piasentier, E.; Ziller, L.; Atti, N. -
1-gen-2002 Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Fatty acids stable carbon isotope fractionation in the bovine organism. A compound-specific isotope analysis through gas chromatography combustion isotope ratio mass spectrometry Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Camin, F.; Paolini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Fabro, C.; Piasentier, E. Articolo in rivista
27-ott-2023 Feed your microbes to deal with stress: a psychobiotic diet impacts microbial stability and perceived stress in a healthy adult population Berding, K.; Bastiaanssen, T.F.S.; Moloney, G.M.; Boscaini, S.; Strain, C.R.; Anesi, A.; Long-Smith, C.; Mattivi, F.; Stanton, C.; Clarke, G.; Dinan, T.G.; Cryan, J.F. -
1-gen-2000 Fermentation kinetics and wine aroma production of nine Saccharomyces cerevisiae strains fermenting white juices from Trentino (North Italy) Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Larcher, R.; Moser, S. Poster
1-gen-2016 First description of sugar units of wine glycosylated simple phenols Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Serra, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 First evidence of ethyl-hydrogen phosphonate (fosetyl) formation in winemaking Tonidandel, L.; Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Flavedo and albedo of five citrus fruits from Southern Italy: physicochemical characteristics and enzyme-assisted extraction of phenolic compounds Multari, S.; Licciardello, C.; Caruso, M.; Anesi, A.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2013 Flavonoid metabolons in Gerbera hybrida Teeri, T.H.; Bashandy, H.; Martens, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1991 Flavour components transfer to cow milk and cheese in an alpine pasture Daolio, S.; Andrighetto, I.; Versini, G.; Cozzi, G.; Gasparetto, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1990 Flavour compounds of clones from different grape varieties Versini, G.; Rapp, A.; Volkmann, C.; Scienza, A. Articolo in rivista
1-gen-2000 Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Flint glass bottles cause white wine aroma identity degradation Carlin, S.; Mattivi, F.; Durantini, V.; Dalledonne, S.; Arapitsas, P. -
1-gen-2009 Food authentication by chemical profiling: consumers booklet TRACE project Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2016 Food authentication: techniques, trends & emerging approaches Danezis, G.P.; Tsagkaris, A.S.; Camin, F.; Brusic, V.; Georgiou, C.A. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 337 a 356 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile